Güncel

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NİN GENÇ İLETİŞİMCİLERİ 19 ÖDÜLLE BİRİNCİ OLDU..

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NİN GENÇ İLETİŞİMCİLERİ 19 ÖDÜLLE BİRİNCİ OLDU..

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi, Aydın Doğan Vakfı tarafından düzenlenen 24. Genç İletişimciler Yarışması’nda toplam 19 ödül alarak kırdı..

31 üniversitenin iletişim fakültelerinden 1351 öğrencinin 1163 çalışma ile katıldığı “İletişimin Oscar’ları” olarak anılan yarışmada Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi yazılı, görsel, işitsel, reklam, halkla ilişkiler ve internet yayıncılığı ana dallarında 6 birincilik, 7 ikincilik, 6 üçüncülük kazanarak geceye damgasını vurdu.

Ödül törenine katılan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, şampiyonluk beratını Aydın Doğan Vakfı (ADV) Başkanı ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’dan aldı. Tören sonunda konuşan Rektör Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, “Yaptığımız yatırımların karşılığını alıyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Akdeniz Üniversitesi’nin şampiyonluğunu öğrencilerimizle kutlamaktan büyük memnuniyet duydum. Aydın Doğan Vakfı’na genç iletişimcilere verdiği destekten ötürü teşekkür ederim.” dedi.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M.Bilal Arık da, “Bugün kazandığımız Türkiye şampiyonluğu bizi çok gururlandırdı. Geçtiğimiz yıl da 14 ödül alarak birinci olmuştuk. Geleneği bozmadık. Tüm bu başarılardan dolayı Akdeniz İletişim ailesini gönülden kutluyorum. Akdeniz İletişim öğrencilerinin gazetecilik, reklam, halkla ilişkiler, radyo ve televizyon alanlarında en iyi uygulayıcılar olarak yetişmesini amaçlıyoruz. Türkiye’nin en büyük ve en önemli iletişim öğrencileri yarışma platformu olan Genç İletişimciler Yarışması’nda elde ettiğimiz başarımız bu amacımıza ulaştığımızı gösteriyor. Akdeniz İletişim bundan sonra başarı çıtasını daha da yükselterek üretmeye devam edecek.” diye konuştu.

 

2012-12-20
Haber Arşivi
Turizm Haberleri

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL