MICE

6. “HERİTAGE İSTANBUL” 3 GÜN SÜRESİNCE BÜYÜK İLGİ İLE ZİYARET EDİLDİ

6. “HERİTAGE İSTANBUL” 3 GÜN SÜRESİNCE BÜYÜK İLGİ İLE ZİYARET EDİLDİ

6. “HERİTAGE İSTANBUL” 3 GÜN SÜRESİNCE BÜYÜK İLGİ İLE ZİYARET EDİLDİ

11 – 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında, “Geçmişe Gelecek Sağla” temasıyla gerçekleştirilen, “Koruma, restorasyon, arkeoloji, müze ve teknoloji fuarı” 3 günde de büyük ilgi ile ziyaret edildi.

Fuar ile eşzamanlı olarak konferans, miras sohbetleri ve atölye çalışmaları düzenlendi. 

Moderatörlüğünü Y. Mimar Banu Uçak’ın yaptığı ve yoğun ilgi gösterilen sohbet bölümünde, konuşmacı olarak Prof. Dr. Handan İnci Elçi ile EAA Kurucu Ortak Mimar Emre Arolat müzecilik ve müzeciliğe destek konusunda görüşlerini aktardılar.

TC Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve İBB gibi sektörün en önemli kamu paydaşları tarafından desteklenen Heritage Istanbul, müzecilik, arkeoloji, restorasyon sektörlerinde faaliyet gösteren lider uluslararası firmaların stantlı katılım gösterdiği; konferans, söyleşi ve atölye gibi renkli etkinliklerle konularında uzman ve  değerli isimleri kültürel miras meraklılarıyla buluşturmaktadır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL